24/7 bereikbaar
Bezorging binnen heel Europa
Gecertificeerde chauffeurs

Spoedtransport

Uw partner voor spoedtransport
Maak kennis met Driven Sneltransport! Zoals onze naam al doet vermoeden
zijn wij gespecialiseerd in spoedtransport. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en helpen graag om uw wensen te vervullen. Wilt u uw zending snel en onbeschadigd laten bezorgen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij zijn namelijk 24 uur per dag bereikbaar voor spoedzendingen, zowel in Nederland als in het buitenland.

U kunt op ons rekenen
Kiest u voor spoedtransport van Driven Sneltransport? Dan kunt u rekenen op een betrouwbare en bovenal snelle partner. Omdat wij uw zending niet eerst opslaan of overpakken, is directe bezorging gegarandeerd. Hierdoor weten wij de kans op beschadigingen of fouten te minimaliseren. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de wensen en behoeftes van onze klanten en kunnen we net dat beetje extra service bieden. Daar hoort ook bij dat we met u meedenken en wanneer nodig een beroep doen op ons uitgebreide netwerk met diverse soorten auto’s. Zo kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

"Ook het regelen, invullen en afhandelen van vrachtpapieren, douanedocumenten en het controleren van lading is onderdeel van onze totaalservice."

Goed bereikbaar
Wij zijn altijd goed bereikbaar per telefoon. Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over spoedtransport? Bel ons dan op 0180 – 840 419 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen dan contact met u opnemen. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Laat dan uw gegevens achter via het offerteformulier. Op basis van het gewicht en de grootte van de lading zullen we u een prijsindicatie geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Alles onder 1 dak!
  • scherpe prijzen
  • groot netwerk met chauffeurs
  • 24/7 service
  • divers wagenpark
Bel me terug
verstuur
Contact